Image

Linen & More
"Living from the Heart"


Een huis wordt persoonlijk en gezellig met de juiste accessoires. Een dienblad vol kaarsen voor een knusse sfeer, een goed gedekte tafel waar aan alles is gedacht en kussens die uitnodigen om te ontspannen. Het keukentextiel en de binnen- en buitenkussens van Linen & More kenmerken zich door een brede lijn aan stijlen die rust en balans brengen in elk interieur. Het zijn namelijk de details die het hem doen en elk huis compleet en persoonlijk maken.

Het leuke aan accessoires, zoals kussens en keukentextiel, is dat ze gemakkelijk te veranderen zijn en tegelijkertijd een groot effect hebben. Dat begrijpen we bij Linen & More maar al te goed. Wat voor ons belangrijk is, is dat er altijd balans blijft bestaan, zowel in kleur als dessin. Daarom is elke collectie van Linen & More zo op elkaar afgestemd dat combineren altijd mogelijk is. Naast de basics, die in vele kleuren leverbaar zijn, biedt Linen & More veel afzonderlijke stijlen en unieke uitvoeringen aan. Zo kunnen we voor elk interieur en elke smaak iets passends bieden.

“Living from the Heart” is een gezegde waar wij naar leven. Voor ons betekent het dat wij handelen vanuit ons hart. Wij maken onze collecties met oog voor onze omgeving, de natuur en de mensen om ons heen. Om die reden maken wij zo veel mogelijk van natuurlijke en hergebruikte materialen en werken wij alleen samen met fabrieken die werken naar onze standaard: goede werkomstandigheden.