Image

Mens & Milieu


"Living from the Heart" is een gezegde waar wij naar leven. Voor ons betekent het dat wij handelen vanuit ons hart. Dat wij gaan voor een beter milieu en staan voor goede werkomstandigheden voor iedereen die betrokken is bij onze producten.

Om onze impact op het milieu te verlagen maken wij zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen. Grondstoffen als katoen of linnen maken onze producten niet alleen mooier, ze zijn ook volledig biologisch afbreekbaar en beter te recyclen. Ook wordt onze koken en tafelen collectie voor een groot deel verpakt in gerecyclede karton. Dat draagt niet alleen bij aan een mooiere woning, maar ook een mooiere natuur. 

Wij werken alleen samen met fabrieken in India die lid zijn van het Business Social Compliance Initiative (BSCI). Het BSCI is een sociaal initiatief dat staat voor betere werkomstandigheden, zoals een goed loon, menselijke werktijden, geen dwang- of kinderarbeid en een veilige werkplek.

Wil je meer weten over de impact van onze producten op onze omgeving of wil je weten wat wij op dit gebied voor jouw winkel of webshop kunnen betekenen? Neem dan contact met ons!


Neem contact op